Wikia


ACVL logo
ACVL Muntegu

Deelkantoor van de ACVL in Muntegu.

De Algemene Chinese Vereniging in Libertas (Chinees: 旅黎華僑總會), vaak afgekort tot ACVL, is de belangrijkste en oudste Chinese vereniging in Libertas. Het hoofdgebouw is gelegen in Chinatown, een Wikistadse wijk die de grootste populatie van Chinezen in Libertas huisvest. Deze vereniging heeft verschillende bedrijven als eigendommen. De vereniging werd opgericht door Cléo Cheung op 2 mei 1999 en heeft ook een goede relatie met de Algemene Limburgse Vereniging in Libertas, een associatie die ook streeft naar meer erkenning van hun eigen taal. De vereniging organiseert ook festiviteiten die betrekking hebben tot de Chinese cultuur.

VestigingenEdit

Er zijn één hoofdkantoor hoofdkantoren en twee deelkantoren:

BedrijvenEdit

De vereniging bestuurt bedrijven en subsidieert ze ook meteen. Op dit moment heeft de vereniging drie bedrijven die aangesloten zijn bij de vereniging:

De eigendommen van de Algemene Chinese Vereniging in Libertas zijn:

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.