Wikia


Arthur Jefferson
Persoonlijke informatie
Bijnaam The American Eagle
Geboortedatum Ongeweten.
Geboortestad Wikistad
Geboorteland Libertas
Functies
Functies Minister van Natuur & Milieu,
Minister van Leefbaarheid,
Voorzitter van de Vredeswijk

Arthur Jefferson (Wikistad, 25 april 1987) is een Libertaanse politicus en de vroegere Minister van Natuur & Milieu en Leefbaarheid. Hij was gedurende een korte periode ook professioneel voetballer bij FC Civitesse. Zijn bijnaam is The American Eagle.

Politiek Edit

Op 1 juni 2007 werd Arthur Jefferson verkozen tot Minister van Natuur & Milieu en Leefbaarheid. Als overtuigd pacifist is hij ook voorzitter van de Vredeswijk en lid van de NNV. Op dit moment bekleedt Jefferson geen politieke ambten.

Voetbalcarrière Edit

Arthur Jefferson was een verdediger bij FC Civitesse die tijdens hun eerste wedstrijd ooit in de basis stond. Trainer Alexandru plaatste hem op rechtsback-positie. In die wedstrijd speelde Arthur Jefferson een redelijk goede wedstrijd, hij stond 90 minuten in het veld. In zijn derde wedstrijd kreeg hij een rode kaart in de '89ste minuut.

Zie ook Edit


Eagle Star Award Deze persoon won de Eagle Star Award 2007 in de categorie natuur. Eagle Star Award

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki