Wikia


Crystal package settings.png Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal er druk gewerkt worden.

This page is currently under construction.

Info.png

Een burgemeester staat aan het hoofd van een gemeente. Vaak is de burgemeester degene die overzicht in zijn plaats houdt. Hij/zij is degene die zegt wat wel en niet mag in zijn gemeente (zolang hij de grondwet respecteert). Ook kan hij eventueel zijn gemeente uitbreiden, een plaatselijke politiek creeren, etc. Een burgemeester heeft vaak zijn eigen gemeente ontworpen, dwz dat hij de panden heeft verdeeld.

Burgemeesters kunnen afgezet worden, op dezelfde wijze als dat regeringsleden afgezet kunnen worden. Momenteel zijn er geen burgemeesters afgezet.

Burgemeesters in Libertas Edit


Beginnetje.png Dit artikel is een beginnetje. U wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om iets aan dit artikel toe te voegen. Info.png

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki