Wikia


Een geschiedenis van
Een geschiedenis van
Auteur Dimitri Nobilis
Genre non-fictie
geschiedenis
Uitgeverij Esdoorntje
1ste druk 2003
Specificaties Kleur
geïllustreerd

Een geschiedenis van is een boek uit 2003[1] van de Libertaanse schrijver Dimitri Nobilis en uitgegeven door Drukkerij Neyt en later door Uitgeverij Esdoorntje. De inhoud van het boek staat samengevat op Geschiedenis van Libertas, een samenvatting van de auteur zelf. Een geschiedenis van is Dimitri Nobilis' eerste gepubliceerde boek[2].

Inhoud Edit

Onder andere de middeleeuwse schrijver Decius Neyes kwam aan bod in Een geschiedenis van. Met behulp van de Associatie van Libertaanse Historici kon Nobilis meer informatie vinden over de Grote Vijf waaraan hij verschillende hoofdstukken over bezig was. Het oude Frankische Geslacht Geleyns werd net zoals het Geslacht Libertatis beledigd en belachelijk gemaakt. Het criminele gebeuren in Libertas werd met ondermeer Mama Luigi getoond. Ook de post-industriële revolutie in een modern ontwikkeld Libertas werd afgebeeld door een extra fotocollage van Dimitri Nobilis zelf en andere fotograven.

Referenties Edit

  1. Het boek werd tussen 2001 en 2002 geschreven en in 2003 gepubliceerd.
  2. Voorheen schreef Dimitri Nobilis al boeken die nooit gepubliceerd zijn.


Quality Holding Quality Holding: Quality Books Quality Books: De Vredesgazet De Vredesgazet Drukkerij Neyt Drukkerij Neyt Libris Libris Orator Orator
Sodales Sodales Esdoorntje Uitgeverij Esdoorntje
Hoofdzetel: Holding Center. Meer over onze andere subconcerns en bedrijven vind je op deze pagina.