Wikia


Een prinsessenleven is een populair Libertaans kinderboek geschreven door Stefanie Olsen en met illustraties van Ingrid Hertogs. Het werd in 2008 uitgegeven bij Esdoorntje en gedrukt bij Drukkerij Neyt.

Een prinsessenleven was het debuut van Stefanie Olsen, een Libertaanse fotomodel, als kinderboekenschrijfster.

Plot Edit

Het verhaal gaat over een jonge prinses die alles heeft waar kleine meisjes van dromen. Toch is het prinsesje niet gelukkig. Als ze na een wandeling in het koninklijk bos verdwaalt, maakt ze kennis met een arm, maar gezellig gezin. Daar leert het prinsesje dat geluk niets met materie te maken heeft. Samen met het dochtertje van het arme gezin, keert ze terug naar het paleis van haar papa. Niet alleen deelt ze al haar speelgoed uit over de arme kindjes, ze verandert haar manier van leven behoorlijk drastisch en bouwt een veel warmere band op met haar ouders en met het hofpersoneel.

Zie ook Edit


Quality Holding.png Quality Holding: Quality Books.png Quality Books: De Vredesgazet.png De Vredesgazet Drukkerij Neyt.png Drukkerij Neyt Libris.png Libris Orator.png Orator
Sodales.png Sodales Esdoorntje.png Uitgeverij Esdoorntje
Hoofdzetel: Holding Center. Meer over onze andere subconcerns en bedrijven vind je op deze pagina.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki