Wikia


Elisabeth Van Draak

Elisabeth Van Draak

Elisabeth Charlotte Anna Van Draak (18 april 1863 - 4 maart 1931) was een lid van de Libertaanse adel en het derde kind en oudste dochter van de afgetreden Koning Rubeus II van Libertas en Charlotte Van Neyt. Ze groeide op in Muntegu en huwde met de zakenman en baron Ray Geleyns. Ze kregen vijf kinderen:

Elisabeth was nooit prinses van Libertas doordat haar vader aftrad in 1859. Door haar huwelijk met Ray Geleyns werd ze in 1883 wel barones Geleyns. Vanaf 1912 woonden ze op het kasteel Steenberg in Doveburcht dat haar man kocht. Haar dochter Catharina verhuisde naar de Verenigde Staten, haar zoon James werd president en Nathaniel een befaamd architect.

Ze ligt begraven in Wikistad in het familiegraf op de stadsbegraafplaats. Elisabeth gaf haar naam door aan haar achternicht Elizabeth.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki