Wikia


Ferdinand Van Draak.jpg

Ferdinand Rubeus Karel Van Draak (5 juli 1898 - 18 juli 1911) was een lid van de Libertaanse adel. Hij zou bij zijn vaders dood hem opvolgen als troonpretendent van het Koninkrijk Libertas, maar overleed op jonge leeftijd voor hem. Zijn vader was Rubeus Van Draak, zoon van Koning Rubeus II van Libertas, en zijn moeder was Luisa Maria van Bourbon-Parma. De jonge "prins" verbleef bij zijn moeder in Muntegu, maar zijn dood op dertienjarige leeftijd maakte zijn broer Robert de eerste in lijn voor de voormalige troon.

Zijn vader Rubeus had plannen om Ferdinand uit te huwelijken aan Mary Windsor, de enige dochter van George V van het Verenigd Koninkrijk. Door het vroege overlijden van Ferdinand is dit huwelijk nooit doorgegaan. Hij ligt begraven in de Sint-Martinuskathedraal in Muntegu.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki