Wikia

Wikistad

Frederick Kast

1.880pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Frederick Pieter-Jan Kast (19 mei 1961) is een Libertaans activist en politicus. Kast werd in 2010 benoemd tot leider van de poltieke vereniging Alliantie voor het Oosten of AVHO waarmee hij veel succes maakte. Zijn beloftes over een betere welvaart in Oost-Libertas worden door de meeste West-Libertanen niet gewaardeerd. Kast is fractievoorzitter van zijn partij in het Parlement en zetelde voor het eerst in 2008. Hij komt op in Nyttfronsey en woont in Nyttfron.

BiografieEdit

Crystal package settings.png Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal er druk gewerkt worden.

This page is currently under construction.

Info.png

Geboren in een arbeidersgezin, Kast verhuisde naar Skeend op elfjarige leeftijd. Hij groeide er op en sloot zich bij de jongerenafdeling van de lokale Socialistische Partij aan. Hij kwam op bij de gemeenteraadsverkiezingen van Nyttfron in 1992, maar geraakte niet verkozen. Toen er drie jaar later een plaatsje vrijkwam in de gemeenteraad, werd dit ingenomen door Kast.


Beginnetje.png Dit artikel is een beginnetje. U wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om iets aan dit artikel toe te voegen. Info.png

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki