Wikia


Bestand:Havenkantoor - 800px-Musée Malraux Le Havre1.jpg

Dit is het Havenkantoor van de Jachthaven in de Vervoerswijk, Wikistad. De havenbeheerder is WikiSven. Hij heeft het reglement in elkaar gezet, voor meer informatie kan je hem contacteren.

Reglement havenEdit

Als je je boot hier wil aanleggen mag je dit doen op de plaats die je wil en dan komen melden in het havenkantoor zodat dit kan worden bijgehouden, maar vergeet niet te onthouden waar je ligt, dit kan je onthouden met de plaatjes die op iedere aanlegsteiger staat (Je melden moet je doen op de overlegpagina van WikiSven en hij zal je dan je vaste plaats geven, maar vergeet niet je naam achter te laten zodat hij je kan contacteren indien nodig).

Je mag niet de ene dag bijvoorbeeld in B4 liggen en de volgende dag in B6, je moet namelijk op je vaste plaats blijven liggen.

PlaatsenEdit

Zie ook Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki