Wikia


|naam=Het Staatsblad |redacteur=Staatsleiders en Ministers |vormgeving=Robin Libertatis |thema's=Regering (politiek)

Het Staatsblad

Het Staatsblad is speciaal soort krant uitgegeven door de regering. Hier zal regelmatig een overzicht in staan van wat er zoal gebeurd is. Deze krant werd in 2007 opgericht, om in 2008 weer te verdwijnen.

RedactieEdit

  • Kabinet & staatsleiders

Nieuws Edit

20 juni - Uitslag Parlementsverkiezingen onvoorspelbaar Edit

Momenteel is het onduidelijk wie de Eerste Minister gaat worden, het verschil is klein: het aantal stemmen per kandidaat bevindt zich tussen de 6 & 9. Iedereen kan het nog worden, met nog maar een halve week te gaan. Wel is duidelijk dat iedere kandidaat parlementariër gaat worden, als de stemmen zo blijven. Hiermee krijgen we ook nieuwe politici in het parlement, zoals John Kwadijk.

22 mei - President tegen wapenfabriek Edit

Vantichelt weigert de wapenfabriek in Nýttvík, opgericht door Oos Wes Ilava, te aanvaarden. Naar eigen zeggen lokt dit problemen en een oorlog uit. Ook de oprichting van een Nýttfróner leger ziet Vantichelt liever niet gebeuren.

19 mei - Libertas - parlementsverkiezingen zijn afgelopenEdit

Een zeer matig aantal parlementariërs zijn verkozen, slechts drie stelden zich kandidaat en allen zijn verkozen JT

19 mei - Libertas - Weinig mensen met recht om te stemmen Edit

Sinds er maar 6 unieke regeringsleden/staatsleiders zijn en 2 parlementariërs die geen plek in de regering hebben, mogen conform de grondwet maar 8 mensen hun stem nog laten horen in het parlement (Forum:Stemlokaal). Een bijzonder laag aantal.

10 mei - Libertas - Provinciale verkiezingen gaan van start!Edit

Vicepresident Ben Opat heeft gisteren de Proviceniale Verkiezingen van start laten gaan. De opkomst, echter, is maar magertjes. Sjabloon:TVC

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki