Wikia


Crystal package settings Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal er druk gewerkt worden.

This page is currently under construction.

Info
Innovation Oil
Innovation Oil
Bestuur
Naam Innovation Oil
Eigenaar Muntegu Holding
Sector Petrochemie

Innovation Oil is een petrochemisch bedrijf dat ontstaan is uit de samenwerking tussen de Zypher Corporation en Ingmar Vansieleghem. Het is gelegen in de Manhattanwijk en beschikt verder over drie boorplatformen. Ze kregen de namen Sirius, Aurelius en Betelgeuze; naar sterren. Naast boren naar olie houdt Innovation Oil zich vooral bezig met onderzoek.

Hoofdkantoor in Muntegu Business Center in Muntegu-Banlieu, Muntegu.

Programma Edit

 • Boren naar olie + raffineren en verdelen.
 • Recuperatie van kwik en kwikhoudende toestellen
 • ontwikkelen van rubberchemicaliën
 • Productie van ...
  • elastomeren
  • koelvloeistoffen
  • adhesieven

Aandeelhouders Edit

Het bedrijf was voorheen verdeeld over twee aandeelhouders: Ingmar Vansieleghem - die met het idee op de proppen was gekomen -, maar het was de Zypher Corporation die het hele project omarmde en uit de grond stampte. Ook het logo is door een tekenaar van Zypher ontworpen. Innovation Oil is gesplitst over een verhouding van 2 tot 3 (of twee derde).

Nu zijn de aandelen verdeeld over DimiTalen en Joeri Van der Sype. Deze twee hebben er grote plannen mee, die zelfs de landsgrenzen zullen overstijgen.

 1. DimiTalen: 70% - bedrijfsleider
 2. Regaliorum: 30%

Contact Edit

Opmerkingen en/of klachten kunnen ons toegestuurd worden via Blackmail.
Ons adres? Innoil@blackmail.liber

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki