Wikia


Crystal package settings Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal er druk gewerkt worden.

This page is currently under construction.

Info
Vlag van Insula Prima
Provinciekaart Insula Prima

De locatie van Insula Prima binnen de Libertaanse eilandengroep.

Insula Prima is één van de zes Libertaanse provincies. Civitas Libertas is de hoofdstad van de provincie. Het is gelegen op het gelijknamige eiland. Verder bestaat de provincie uit de Koningseilanden die ook nog de gemeenten Koloniedorp en Oosterkoningen omvatten.

EtymologieEdit

Insula Prima is de Latijnse benaming voor eerste eiland. De naam werd gegeven aan het eiland Insula Prima, maar werd later een benaming voor de hele eilandengroep.

GeschiedenisEdit

Libertas werd nooit echt gekoloniseerd. Engeland had echter grote delen van de eilandengroep onder zijn bestuur door handelsposten. In de westelijke eilandengroep die vandaag de dag Insula Prima wordt genoemd, waren de Engelsen nooit actief. Insula Prima werd lang bestuurd door zelfstandige heersers, maar in ...

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki