Wikia


Cabos

Een ooievaar als dwaalgast op Cabos.

Tanithia

De droge kust van Tanithia.

De Koningseilanden zijn een archipel van vijf eilanden binnen de Libertaanse eilandengroep. Drie van de eilanden zijn bewoond.

De gehele archipel behoort tot de provincie Insula Prima. De eilanden liggen ten zuiden van het eiland Insula Prima en ten westen van het hoofdeiland. Twee gemeenten bevinden zich op deze eilandengroep.

Enerzijds is er Koloniedorp dat naast het gelijknamige eiland ook de twee onbewoonde eilanden Cabos en Tanithia toe-eigent. Deze eilanden worden beschermd als het Eilandenpark van de Nationale Bossen- en Parkendienst. Anderzijds is er het eiland Oosterkoningen waar ook het dunbevolkte Vredeseiland deel van uitmaakt.

Er wonen nog geen 20 000 mensen op beide eilanden. Tussen de twee gemeenten varen veel onafhankelijke transportbedrijven. Ook zijn er veerlijnen naar Civitas Libertas en Muntegu en vroeger ook naar Wikistad.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki