Wikia


Martha Van Ghent

Martha Van Ghent (24 december 1992 in Maple Hills) is een Libertaanse nationale politica, wetenschapster en zakenvrouw.

Biografie Edit

Van Ghent was een kandidaat voor de functie van vice-gouverneur van de provincie Esdoornheuvels, maar door haar werk als secretaris op het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nationale Monumentendienst werd zij niet voor de functie geselecteerd. Van Ghent werkt achter de schermen bij het Parlement waar zij een functie als besturend waarneemster bezit.

Als een beginnende onderneemster is Van Ghent de belangrijkste eigenaar van Goodwell en is de CEO van het bedrijf. Ze richtte het bedrijf Fruit Valley op en is als onderzoekster aan het Libertaanse onderzoeksbureau Scire LRL verbonden.

Als pianiste en zangeres speelt ze in de vrouwelijke amateurjazzband Four Foxes. Ze hielp ook nog bij de start van tal van andere bedrijven. Van Ghent is woonachtig te Maple Hills. Ze was een korte tijd lid van de Libertaanse Progressieve Democraten, maar behaalde weinig succes daar.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki