Wikia


Wli!

Evenementen

Afdelingen

Overige


Muntegu is Burning

Muntegu is Burning is een mega-outdoor dance-festival dat voor het eerst plaats zal vinden op 24 maart 2008.

Er werd voor het eerst geproken over dit evenement onder de projectnaam Spring Time. Oorpronkelijk ging het evement doorgaan op 24 maart, op de Nationale feestdag van Libertas. Daarna werd de datum tijdelijk aangepast tot 22 maart om daarna, mider dan een week voor het evenement gehouden ging worden weer te worden verplaatst naar 24 maart.

Organisator We like it! heeft kosten nog moeten bespaard om op dit evenement ' werelds grootste en beste dj's te laten draaien.


Area's Edit

Mainstage Edit

MiB Mainstage

Mainstage is op Place de la Mountégue gezet. Op dit plein zullen de 's werelds beste dj's uw favoriete nummers draaien. Of het nu trance, jump of dance is, het maakt voor deze dj's niet uit, ze maken er zoizo een feestje van

eXe Edit

MiB Exe

eXe is de area waar de vaste dj's van discotheek eXe draaien. Ze draaien eerst individueel de beste dance-nummers om als afsluiter samen The eXe Anthem te draaien. In primeur! Deze area is te vinden op La Place de la Gare.

Summer Beach Edit

MiB Summer Beach

Summer Beach is gelegen aan het Noorderstrand van Muntegu. Op deze area draaien de beste jump-dj's hun eigen en geremixte nummers aan elkaar.

Randentertainment Edit

Op volgende locatie in Muntegu kan u terrecht voor 1 van de vele reclamestandjes van onze sponsers

  • Noorderstrand
    Hier heeft We like it! een volledige open lucht chill-room gezet. Eventjes rustig herstellen van het feesten? Doe het hier in onze supergrote sofa's!

Afterparty Edit

Na 1u, als het feest officieel is afgelopen en het vuurwerk voorbij is, kan u nog genieten van een 2uur durende live-set van The M aan de Mainstage.

VIP Edit

Er is natuurlijk ook een VIP-ruimte aanwezig. Deze VIP-ruimte is te vinden op de Mountégue. U zal denken, hoe kan dat nu? Wel, wij hebben een groot luxe schip ingehuurd waarop de VIPs kunnen feesten. U kan vanop 1 plek genieten van de 2 belangrijkste area's, Mainstage en eXe, terwijl u een glaasje champagne drinkt of geniet van de barbecue.

VIP (per 4 personen)

  • 1 fles champagne
  • BBQ à vollonté
  • 1 parkeerplaats op de VIP-parking

Sponsers Edit

Bezoekers Edit

Deze mensen komen zeker:

Zie ook Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki