Wikia


De Nationale weg 16 is een Libertaanse autosnelweg die dient als ringweg rond de hoofdstad Wikistad. De weg telt drie rijvakken in elke richting en is de drukste weg in het land. De N16 heeft een lengte van 55 kilometer.

De weg werd in 2013 geopend door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur. Voorheen was de weg een regionale weg onder de naam RW1, beheerd door het Wikistadse stadsbestuur.

De N16 begint in Tinge. Hier is de afslag op de N2 richting Newport. Tevens is de weg verbonden met de N1, de Brug van Wikistad en Civitas Libertas. De ringweg loopt verder richting Noordpark en Chinatown. De N3 eindigt in de Villawijk. Deze autosnelweg loopt via Victoria en Maple Hills naar Apud Maro. Ook de N4 richting Zuidpunt heeft haar afslag daar. De N16 loopt onder Nieuw-Helmond, Willemstad en de haven van Wikistad. Ten zuiden ervan ligt de luchthaven van Wikistad en de N2 richting Muntegu. De weg snijdt het dorp Nieuwputten door twee.


Beginnetje Dit artikel is een beginnetje. U wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om iets aan dit artikel toe te voegen. Info

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki