Wikia


NNV 2

Het logo van de Nationale Natuurvereniging.

De Nationale Natuurvereniging, of de NNV, is een Libertaanse dieren- en mensenrechtenbeweging die ook voor het milieu en de natuur strijdt. De hoofdzetel bevindt zich in de wijk Middelburg in Wikistad. De NNV werd opgericht in 1986.

ProgrammaEdit

Op vergaderingen staan de volgende punten op het programma: milieumaatregelen voor industrie, opvangcentra steunen, aandacht besteden aan beginnelingen, dieren helpen grote wegen over te steken, overkoepelende organisaties maken voor bossen en parken en die ook in de aandacht brengen, een beter verbod op vervuiling en vandalisme maken...

VoorzittersEdit

Bekende ledenEdit

Bekendere leden van de Nationale Natuurvereniging zijn/waren Dimitri Nobilis, Ruben Geleyns, Lars Washington, Robin Libertatis, Joeri Van der Sype, Mephisto Moriad en Jan Janssens.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki