Wikia


Noordland Nationaal Park

Wandelpaden in Noordland NP

Noordland Nationaal Park of het Noorderpark is een groot Libertaans Nationaal Park in het noorden van het Victoria. Het park heeft eind april 2009 van Louis Tjiong/Zhang Xia Wei de naam Noorderpark gekregen. Daarvoor werd het Noorderpark vaak het Victoriaans Park genoemd. Sinds 16 mei 2009 is het een Nationaal Park, erkend, beschermd en uitgebaat door de Nationale Bossen- en Parkendienst.

Noordland Nationaal Park is een populaire wandel- en fietsbestemming en trekt jaarlijks meer en meer toeristen uit Wikistad.

De toegang tot het Nationaal Park bevindt zich aan het noordeinde van de Oude Libertaansweg in Victoria. Er is vrije en gratis toegang tot het park. De parkwachters en gidsen zijn beschikbaar op week- en zaterdagen van 8u00 tot 17u30, en op zon- en feestdagen van 9u00 tot 12u00.

Zie ook Edit


  Nationaal Park
Dit bos of park of deze tuin wordt door de Nationale Bossen- en Parkendienst, een overheidsorganisatie onder het Ministerie van Natuur & Milieu, beheerd, beschermd en gepromoot.
  30px

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.