Wikia


Pax Studios
Pax Studios.png
U zal het wel zien.
Bestuur
Naam Pax Studios
Eigenaar Muntegu Holding
Oprichter Maarten ml. de Muntegu
Oprichtingsdatum 14 april 2008
Hoofdzetel Muntegu Business Center
Rue de la Stade 7
Muntegu
Sector Productiehuis

Pax Studios is een Libertaans productiehuis. Het is eigendom van de mediagroep Pax Media.

Geschiedenis Edit

Pax Studios werd op 14 april 2008 opgericht omdat Pax Media plannen had om een tv-zender te starten. Maar omdat ze niet alleen series wilden aankopen besloten ze reeds een productiehuis op te starten dat al begon met het uitwerken en filmen van enkele series.

De eerste serie waaraan ze begonnen was Be-Railed. Deze reeks werd volledig bedacht door Maarten ml. de Muntegu en naast scenarist werd hij ook producent van dit futuristisch epos.

Vlak nadat Be-Railed was voorgesteld begon men te onderhandelen om het boek Het Land van de Vrijheid te verfilmen. Men kwam al snel tot een akkoord over de verfilming en men kwam overeen om er een triologie van te maken. Meteen werd er begonnen aan de pre-productie van de eerste film die na de zomer al zou verschijnen.

Projecten Edit

SeriesEdit

Films

Zie ook Edit

Pax Media.png
Kranten: The Time - De Gazet

Cinematografie: Pax Studios

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki