Wikia


Broodjeshuis Pistolet

Pistolet is een Libertaanse keten van broodjeszaken, gesitueerd in Civitas Libertas in de provincie Insula Prima. Het werd opgericht door Gregorius Kanonschot met behulp van Robert Earl, de oprichter van de Planet Hollywood-keten.

GeschiedenisEdit

Pistolet werd opgericht in 2002 door Gregorius Kanonschot met behulp van een team van internationale zakenpersonen en directeurs. De eerste vestiging werd geopend in datzelfde jaar bij het hoofdkantoor in Civitas Libertas. Dat filiaal werd gerenoveerd in 2010 tot het grootste van Libertas. Ook in andere gemeenten werden broodjeshuizen opgericht. Het bedrijf is onderdeel van de befaamde Contra Holding.

Vestigingen Edit

Pistolet heeft twaalf vestigingen in Libertas en zoekt eventueel uitbreiding naar het buitenland. De Pistolet-vestiginen in Libertas bevinden zich in:

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki