Wikia


Crystal package settings Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal er druk gewerkt worden.

This page is currently under construction.

Info

Taxibedrijf Rometa is een taxibedrijf in Libertas, opgericht op 31 mei in 2006 door Martijn Van der Putten. Het taxibedrijf is geheel in handen van van der Putten en maakt onderdeel uit van transportbedrijf OV Libertas, hoewel de taxi officieel niet tot het openbaar vervoer behoort.

Het taxibedrijf is tijdelijk op het Industrieterrein gevestigd, maar was tussen 2006 en 2012 in de Vervoerswijk gelegen. Taxi's kunnen besteld worden wanneer men belt naar de centrale op het Industrieterrein, maar op vele punten in Wikistad, Civitas Libertas, Maple Hills en Skeend staan taxi's op voorhand in een mini-centrale.


Beginnetje Dit artikel is een beginnetje. U wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om iets aan dit artikel toe te voegen. Info

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki