Wikia


Terra Nostra

Het schild van Terra Nostra

Terra Nostra is het stuk platteland tussen Wikistad en Victoria (letterlijk A1 en HSL), het Libertaanse gebergte en Maple Hills in. De naam Terra Nostra betekent "Ons Land" en wijst terug naar de overgebleven Romeinse cultuur en dat de boeren geen plaats wilden maken voor de Franse veroveraars, deze dappere boeren, waarvan velen hun leven hebben moeten geven, worden nog steeds als helden gezien.

Het ministerie van Economie probeert het platteland op de kaart te brengen. Het hoopt boerderijen te kunnen bouwen en verkopen aan mensen, tussen Wikistad, Victoria en het Libertaanse gebergte in. Er wordt al druk gewerkt, veel bouwvallige boerderijen zijn al gesloopt en herbouwd en gemoderniseerd, de modernste machines kun je er vinden voor het melken van koeien en andere klusjes. Het ministerie hoopt hier veel mee te verdienen. Dankzij dit project zijn er al veel banen bijgekomen in Libertas

Omdat de snelweg A1 en de hogesnelheidslijn het gebied begrenzen wordt er een strook bos, met de naam "Landsbos", aangelegd zodat alle rust behouden wordt op het platteland.

Ieder jaar vindt hier de wielerwedstrijd Coppa Della Terra Nostra plaats.

HSL N3
Station Terra
Nostra Noord
Huis:
TE KOOP
Boerderij: Graanboerderij Whetes
spoorlijn
A1 Landsbos Boerderij:
Horseland
weg Boerderij:
Orgin
Boerderij:
Kaasboerderij
Nemtesco
weg Boerderij:
Vryheidtsboerderij
Boerderij:
Caviabedrijf Nimmanswolk
Boerderij:
TE KOOP
Boerderij:
TE KOOP
Boerderij:
Martijn
<-- naar snelweg + Wikistad Noord/Victoria weg
Landsbos Boerderij:
Fruit4you
Boerderij:
Pietro Alberto Franzoi (?)
Boerderij:
Kinderboerderij
Berg & dal
Boerderij:
Fruit Valley
Boerderij:
D'Castelboerd'rei
Station Terra Nostra Zuid Gebergte

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki