Wikia

Wikistad

The Libertan Times

1.885pages on
this wiki
Add New Page
Talk46 Share
The Libertan Times.png
The Libertan Times
Redactie

The Libertan Times is een Libertaanse kwaliteitskrant. Het bevat algemeen binnenlands nieuws, economisch nieuws, sport, weer en zelfs een kleine tv-gids. Het regionaal nieuws uit uw gemeente kan u vinden in onze zusterkrant De Libertaan.

Voorheen stond deze krant gekend als De Gazet, maar wegens de uitbreidingsplannen werd de krant hernoemd naar The Libertan Times. Deze krant werd toen ook eigendom van Alpha Media. Op 15 juni 2009 werd de krant echter overgenomen door Clints Compagny. Overigens zal er niet veel veranderen wat de inhoud en het uitzicht betreft, de krant wordt enkel actiever. Ook kregen enkele journalisten hun ontslag ingediend.

Ook is er de nieuwe rubriek, Lokaal Nieuws .

Wij zijn ook constant op zoek naar nieuwe journalisten. Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar onze redactie en wie weet schrijf jij weldra voor de grootste krant van Libertas!

Algemeen

Financieel

Sport

Lokaal Nieuws

Columns

 • Greenday2
 • geen andere columnschrijvers nodig

Sjabloon:Kranten

Algemeen
Weer
 • INSULA GOVERNATIONIS, 21 JUNI (2009) - Onderhandelingen President en Kandidaat-Eerste Minister begonnen
  President Greenday2 heeft de lijsttrekker van de LP uitgenodigd voor onderhandelingen. Het zijn nog niet de officiële onderhandelingen, aangezien lijsttrekker Alexandru nog niet zeker is van zijn winst.
  Alexandru maakte vanochtend bekend dat de twee politici ongeveer dezelfde ideeën hebben. Alexandru maakte in een achterkamer nog een babbeltje met partijvoorzitter Neyt over de status van de mogelijke kandidaten, bijvoorbeeld over de toekomstplannen van bepaalde mensen.
  De lijsttrekker wilde niet veel loslaten over wie er genoemd zijn in de discussies. Wel vertelde hij dat er hoogstwaarschijnlijk 7 ministeries zullen komen. Daarin zullen, als de plannen doorgaan en Alexandru de verkiezingen wint, 4 LP'ers en 3 niet LP'ers in komen te zitten.
  De paparazzi kwamen erachter dat Loek Konge en Bart K, beide Nieuwvromers, mogelijk op het lijstje staan voor Minister van Cultuur, Onderwijs en Wetenschap. AL
 • WIKISTAD, 20 JUNI (2009) - Van der Sype krijgt bakken kritiek
  Professor Joeri Van der Sype krijgt bakken kritiek te verduren, de Rode Lijst overweegt zelfs juridische stappen te zetten. Zij zijn van mening dat Prof. van der Sype de Libertanen een totaal verkeerd beeld van de dieren op Libertas geeft.

Deze organisatie heeft kritiek op het boek On the diversity of Libertan Species. De medewerkers zijn van mening dat dit boek meer onzin en fantasieverhaaltjes bevat, dan wetenschappelijk onderbouwde, bewezen feiten. Zo zijn er van veel diersoorten die er in dit boek beschreven staan, totaal geen bewijzen over het bestaansrecht ervan. Zij vinden dit dus eerder fictie, dan non-fictie. Een kwade medewerker die vindt dat de schrijver de Libertanen een verkeerd beeld bezorgd:

Straks vertelt Meneer Van der Sype nog dat er varianten van het Monster van Loch Ness in zijn visvijvertje zwemmen...

Dit boek leverde nochtans wel informatie over de kangoeroerat, een klein beestje waar men het bestaan niet van wist. Nuja, de diersoort stierf in Libertas meer dan 200 jaar terug uit, nochtans beweert Van der Sype dat men deze dieren nog regelmatig waarneemt, wat volgens de Rode Lijst volkomen onmogelijk is. Zij bestempelen de rat dus als uitgestorven. Sjabloon:TVC

 • WIKISTAD, 18 JUNI (2009) - Parlementsverkiezingen blijven spannend!
  De Parlementsverkiezingen blijven spannend, momenteel staan er vier kandidaten op een gedeelde eerste plaats: Aesopos, Martijn van der Putten, Dimitri Neyt en Alexandru hebben elk 7 stemmen. Dan volgt Greenday2 met 6 stemmen. Uittredend Eerste Minister Jillids Tingen heeft 5 stemmen, en moet daardoor nog één stem krijgen om toe te treden tot het parlement. Opvallend is dat er op Ben Opat' na, geen enkele Nieuwvroomse Libertaan deelneemt aan de verkiezingen. Eén ding staat vast, Libertas Praktisch domineert de verkiezingen *::Sjabloon:TVC
 • WIKISTAD, 12 JUNI (2009) - TLT wordt overgenomen!
  De megaconcern Clints Compagny gaf enkele maanden terug aan interesse te hebben in deze krant, aangezien ze in deze periode geen reactie kregen, is deze krant vanaf nu eigendom van Clints Compagny.Bewerk

Economie
Lokaal Nieuws
Sport
Tv-gids
Column
Archief

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki