Wikia


LibertyLofts

Zijaanzicht en parking

Inside The Loft

Extravagante inkomhal

Bestand:To pot the red.jpg

The Loft is een gerestaureerd fabriekspand in de Kunstwijk waar vooral studenten voor een prikje een gezellige stek vinden. Er bevinden zich twaalf studio's en vier appartementen.

Het project werd, met vertraging, voltooid op 1 september 2007. Geïnteresseerden kunnen zich nu reeds aanmelden; succes verzekerd!

Het gebouw Edit

De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van TV (groot plasma screen), internetaansluitingen, een snooker table, een open haard en een bar. Er heerst een algemeen rookverbod in het hele gebouw.

Studio'sEdit

The Loft telt twaalf studio's. De grote vensters verhogen het ruimtegevoel in de studio's.

AppartementenEdit

Een volledig ingerichte keuken en de prachtig afgewerkte badkamer laten zelfs de meest verwende bewoner niet onberoerd. The Loft heeft in totaal vier ruime appartementen ter beschikking.

ParkeerplaatsEdit

De ruime parking bij het gebouw biedt plaats aan meer dan honderd voertuigen en heeft een extra grote fietsen- en brommerstalling. Ook als je niet in The Loft woont, kan je er je auto parkeren.

Galerij Edit

Interesse? Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki