Wikia

Wikistad

Victoria International Circuit

1.879pages on
this wiki
Add New Page
Talk89 Share
Tom Apones.jpg

Tom Apones, voormalig directeur en Nikolai-don.

Het Victoria International Circuit is een racecircuit dat in Victoria, Libertas ligt. Het circuit werd in mei 2008 geopend en is het grootste van Libertas. De racebaan is ongeveer veertien kilometer lang. Quantas Team is een professioneel motorsportteam dat gevestigd is op het Victoria International Circuit. De hoofdsponsors van het VIC zijn Quantas, N'Joy!, Genot in alle smaken, Nimmanswolk en de Muntegu Holding.

Naast de jaarlijkse lokale autoraces en evenementen zijn de twee belangrijkste evenementen de Grote Prijs van Libertas (deel van Auto GP) en de Nationale Autorace (nu deel van WCUP Championship, voorheen onafhankelijk).

TopsportschoolEdit

Om de twee weken mogen de leerlingen van de Topsportschool in Wikistad op het Victoria International Circuit oefenen. Dit is onder begeleiding van diverse leraren en professionele constructeurs.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki