Wikia


Crystal package settings Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal er druk gewerkt worden.

This page is currently under construction.

Info
 
 
BBInternet [1]http://Clints_Compagny.lib/

Clints Compagny Welkom op de website van Clints Compagny

OPENING SITE

Verwacht wordt dat tegen begin mei; onze website af zal zijn. Hier zullen nieuwsberichten, advertenties,... vanuit het standpunt van ons bedrijf te zien zijn. De webmaster van deze site is Dirk Vantichelt

Algemene info over CC

Clints Compagny is één van de grootste holdings in Libertas. Het succesverhaal begon allemaal met Genot in alle smaken, dat tot vandaag nog steeds voor een groot deel van de inkomsten zorgt binnen CC. GIAS werd opgericht op 22 mei 2008 en is daarmee ook het oudste bedrijf van CC. Het bedrijf heeft op verschillende vlakken veel voor Libertas betekent.

Na Genot in alle Smaken volgden nog:

Vooral die voorlaatste was opnieuw een schot in de roos. Nooit eerder was er een immobiliënkantoor met hetzelfde concept als deze. Ook Clints Cleaning en Santos IIC zijn uniek in Libertas.

ADVERTENTIES
Brudio Stussel zoekt een presentator!
Ben jij een humoristische, aangename man die geen taboes kent? Luister je geregeld naar Brudio Stussel? Kom dan NU solliciteren en wordt presentator bij deze te gekke radiozender!
Gratis tickets te winnen voor Rock Muntegu
Beantwoordt de prijsvraag juist en ontvang enkele van de laatste felbegeerde Rock Muntegutickets; gratis en voor niets!

Gehost door Santos IIC.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki