Wikia


 
 
BBInternet [1]http://www.goodwinpublishings.lib/
Draak

Sjabloon:Goodwin Publishings reclame Goodwin Publishings staat garant voor ontspanning. Of je nu zin hebt in een gewoonweg leuk boek of eentje dat net iets meer heeft, bij ons zit je goed!


Nieuw(s)
Boeker Prijzen voor Eskimo's en maffia (06/09)
Chilonides
Gisterenavond zijn voor het tweede jaar op rij de Boeker Prijzen live uitgereikt op Q-TV. Nieuwe, populaire aanwinsten leggen de trotse uitgeverij geen windeieren. Eliah Gréco won met zijn 1e deel uit de avonturentrilogie Ongerepte Natuur de Boeker Prijs voor fictie en Seth Cohen bezorgde met zijn biografie over maffiakopstuk Mama Luigi Goodwin Publishings allereerste Publieksprijs.
'Kopstuk' komt eraan (11/08)
Kopstuk
Kopstuk. Leven en tijd van Mama Luigi, de biografie over de beruchte misdaadbaas Mama Luigi (Anonimo Senzanome, 1944 - 2009) verschijnt in de boekhandel op 19 september, precies een jaar na de dood van Luigi. Auteur Seth Cohen onderhield een uitgebreide correspondentie met Luigi tot aan diens dood en werkte een dik jaar aan de biografie.
(oude nieuwsberichten)
Het bedrijf
Goodwin Publishings is een internationale uitgeverij die voornamelijk fictie publiceert. De uitgegeven werken zijn voornamelijk verkrijgbaar in het Nederlands, soms ook in het Engels. Goodwin Publishings staat bekend als een stevig bedrijf met een hoge activiteit en aandacht voor details. [bron: Neyt, Dimitri hr. 'Goodwin (Lovia) vestigt zich in Libertas.' Het Esdoornblad 22 mei (2009)]
Goodread Publishings
William Goodwin
Het bedrijf werd opgericht op 30 januari 2009 in Noble City , Lovia door de populaire fantasyschrijver William Goodwin, onder de naam Goodread Publishings. De naam was een speelse combinatie van z'n familienaam met de Engelse uitdrukking a good read ('een goed boek'). William had al plannen om de uitgeverij te internationaliseren, maar zou die door zijn plotse overlijden jammer genoeg nooit verwezenlijkt zien.
Op 21 mei 2009 nam Williams trotse en gedreven zoon David Goodwin officieel de leiding over het bedrijf op zich. Ter ere van zijn vader veranderde hij het logo: 1) Goodread werd Goodwin 2) het icoon van het boek maakte plaats voor dat van een draak, als symbool voor de fantasy, het genre waar William zo van hield. David, zelf tweetalig, behield de slogan 'A Guaranteed Good Read', maar bedacht ook een Nederlandse variant: 'Lezen is leuk'.
FC Skeend logo
Ook Goodwin Publishings gelooft in "een gezonde geest in een gezond lichaam". De uitgeverij is eigenaar en hoofdsponsor van de Oost-Libertaanse voetbalclub FC Skeend. Hun motto? "Lezen is voor de geest, wat voetbal is voor het lichaam." Naar de beroemde citaat van de 18e-eeuwse Ierse schrijver Sir Richard Steele "Lezen is voor de geest, wat beweging is voor het lichaam."

Win!
Companies Place wapenschild
Contacteer ons
Bmailvoorlopig
Hoofdkantoor
Newportseweg, Companies Place, Esdoornheuvels
Bijkantoor
Al-Biruni Street 1, Industrial Park, Noble City, Sylvania, Lovia
Klantendienst
info@goodwinpublishings.lib

In de bib
Van der Sype-Bibliotheek
Goodwin Publishings vindt lezen niet gewoon leuk maar ook belangrijk. Daarom schenken wij elke keer wanneer we een nieuw boek uitgeven een kakelvers exemplaar aan de Van der Sype-Bibliotheek. Haal die bibliotheekpas nu!
Gastenboek
Hier kun je een kort berichtje achterlaten.
-------
...
-------
...


Gehost door Santos IIC. Laatst geüpdatet op 5 oktober 2010. Deze site bekijk je het best in MonoBook.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.