Wikia

Wikistad

Wikistad:Over Wikistad

1.902pages on
this wiki
Add New Page
Talk0

Huis.png Gebruikersportaal | Help.png Hulpoverzicht | Wiki.png Over Wikistad | Info.png Nieuw hier?


Wat?Edit

Wikistad is een wikia over een fictief land, Libertas. Iedereen kan de pagina's op deze wiki bewerken en kan samenwerken in onze gemeenschap. Elke gebruiker kan artikels maken of wijzigen over dit land. Denk aan menselijke biografieën, artikelen van bedrijven, producten, boeken, sportevenementen, natuur, radiostations, etc. De gemeenschap is echt een goed initiatief, dat deelname in bestaande projecten waardeert. Welkom! De Wikistad-gemeenschap is trots te kunnen aankondigen dat onze wiki 1.902 artikelen heeft. Als je zijn overlegpagina's, bestanden, gebruikerspagina's en allerlei onderhoud pagina's, bereiken we 7.985 pagina's in totaal. Wikistad is één van de meest actieve fictieve landen op het web! Alstublieft, help ons Libertas te verbeteren!

Waarom?Edit

Om ons te amuseren, de banden verbeteren, politiek ontdekken, economie, een mooie site maken, mensen leren kennen etc... Dit is een leuke en attractieve manier om het onderhandelen en onderhouden van een bedrijf te leren, sociale contacten te leggen,...

Wie?Edit

Dit is vooral voor mensen die geofictie(nl) leuk vinden. Opvallend is dat er veel studenten zijn (12-18 jaar), en bijna allemaal mannelijke. Maar vrouwen zijn natuurlijk ook héél welkom!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki