Wikia


Crystal package settings
Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal druk gewerkt worden
This page is currently under construction
Info
Centrum voor Innovatie en Wetenschappelijke Ontwikkeling
Instellingen · Administratie · Projecten
Zypher Dynamics
Zluxurylogo

logo van Z Luxury

Z Luxury is een merk van luxe-artikelen. Het werd opgericht door de Zypher Corporation en is de eerste luxemerknaam in Libertas. Z Luxury heeft bijvoorbeeld een eigen reeks horloges en GSM's en zal een eigen avondkledinglijn op de markt brengen. Laatst is er een vernieuwd model van de populaire limousine 'Clipper' onder de merknaam verschenen. Ook is Z Luxury organisator van de Inspi(RED) actie tegen AIDS.

Red ProductsEdit

Red Products is zijn de artikelen voor de Inspi(RED) actie waarbij 20% van de winst op verkochte artikkelen wordt gebruikt in de strijd tegen AIDS. Hieronder staan enkele van de Red Products.

  • Z80 red edition: Een rode editie van de Z80 GSM.
  • seiko red version: Rode versie van het seiko horloge.
  • Inspi(RED) kledij: Alle kledij van de Inspi(RED)-lijn.
  • Aqui(RED): Parfum/Deo van Z Luxury in een prachtige rood/metaal uitvoering.

HorlogesEdit

Epaperhorloge

Z Luxury creëerde een high-tech horloge gebaseerd op e-paper. Het horloge bestaat uit een buigbare elektronische laag van een zeer dun soort folie, gehuld in roestvrij staal. Het zwart/wit gestreepte patroon verandert ieder uur. Het horloge kreeg de naam seiko, naar de uitvinder van het e-paper. Als je in het bezit van dit bijzondere horloge wilt komen, moet je wel snel zijn. Er worden er maar honderd van gemaakt en hij verschijnt alleen in Libertas.

GSM'sEdit

Intelligent vanbinnen, dynamisch vanbuiten. De nieuwe Z80 is een revolutie in one-touch technoligie. Speel duizenden liedjes zonder je toestel te moeten openen en neem hogeresolutiefoto's. Ook is de Z80 uitgerust met een webconnectiesysteem en sharetechnologie. Deze GSM is een minicomputer waarmee je werkelijk alles kunt doen, en met z'n personal color option en tempered glass/mirrored steel ontwerp is hij echt af.

ZClipper

LimousineEdit

De Z "new-age" Clipperserie is een unieke en innovatieve remake van het klassieke model, de Clipper 6. Deze Clipper is iets wijder dan zijn voorganger en geeft meer ruimte aan de passagiers. Natuurlijk is ook de technologie moderner. Er zijn drie modellen wat het interieur betreft: modern, retro en classic. Deze auto is gemaakt in samenwerking met 11th. Engineering, die het model assembleerden.

AquiRED

ParfumEdit

Aqui(RED) is een fris en opgewekt parfum dat speciaal ontwikkeld werd voor de Inspi(RED) actie. Het parfum is voorzien van een prachtige rood/metaal uitvoering en is er voor zowel mannen als vrouwen. Ook is er een deo van dezelfde soort verkrijgbaar.

KledinglijnEdit

Inspi(RED)shirt

Inspi(RED)Edit

De Inspi(RED) kledinglijn is uiteraard gedomineerd door rood. Bij deze lijn werd er niet gekozen voor chique kostuums of lange jurken, maar richte Z Luxury zich naar een breder publiek. Zo bestaat de lijn voornamelijk uit T-shirts, truis en sweaters. Ze bevatten leuke opschriften zoals "adventu(RED) by me" en "fuetu(RED) : myself". Daarnaast zijn er ook nog paraplu's (rood met zwart opschrift of omgekeerd) en zonnebrillen in rood-metaalglans en rood-mat. Ook zwart, zilver en wit met rode glazen verkrijgbaar.

AvondkledijEdit

Z Luxury werkt momenteel aan een avondkledinglijn.